U bent hier

Een inspiratiemoment Communicatie

Communicatie.  Een belangrijk gegeven voor elke preventieadviseur en leidinggevende.  Echter ook een moeilijk gegeven:  Hoe breng ik mijn boodschap op een boeiende manier over? Hoe hou ik de aandacht ?  hoe kan ik toetsen of de boodschap geheel, correct en duidelijk is overgekomen ?

Wist u dat er heel wat moderne hulpmiddelen zijn om u hierbij te helpen ?  bent u thuis in de wereld van “Socrative”, “Kahoot”, “ Explain Everything”, “Nearpod”, “QR-codes” en “Mentimeter”

Neen ?  Geen probleem: schrijf in voor ons “Inspiratiemoment communicatie” en stap in de wereld van de app’s.  Evolueer mee met de nieuwste technieken en toepassingen en ontdek dat ze ook voor u geen geheimen meer zullen hebben.

Als locatie hebben we voor het onderwerp “communicatie” toepasselijk de AED studio’s te Lint gekozen en we plannen dan ook als afsluiter een rondleiding achter de schermen bij de studio’s waar onder andere programma’s als  “The Voice “ en “Familie” worden opgenomen, naast vele andere producties uiteraard. Bereikbaarheid:  De trein stopt er voor de deur en er is parking voorzien.

De spreker: Caroline Hammels is M. Sc. Lector aan de  PXL Hogeschool te Hasselt en docente Aanvullende vorming Preventieadviseur Niveau 2 bij Descon.

Praktisch:

Wanneer:                           donderdag 26 april 2018

Waar:                                   AED Studio’s – Fabriekstraat 38 – 2547 Lint

Programma:

  • 13:00 u Ontvangstkoffie en versnapering
  • 13:15 u Uiteenzetting ICT tools / apps
  • 15:15 u Koffiepauze
  • 15:30 tot 16:30 rondleiding achter de schermen van de AED studio’s.

Prijs voor deelname:      165 euro per persoon ( exclusief BTW)

Attest van deelname wordt voorzien

Bijlage: